עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/05/2010 | 12:45 | מאת: בת 23

שלום, בשבוע האחרון אני סובלת מעצירות, בימים הראשונים לא הייתה התרוקנות כלל וביומיים האחרונים ישנה התרוקנות חלקית. ההתרוקנות החלקית יוצאת בצורה דקה יחסית. ממה זה יכול לנבוע והאם יש סיבה לדאגה ויש צורך לגשת לרופא? אני בת 23 בריאה בדרך כלל, יש לציין כי לאחרונה עשיתי שינויים בתוזנה. תודה מראש.

בת 23 שלום לשבוע עצירות אין משמעות רפואית. הסדירי את נושא התזונה \ שתיה \ פעילות גופנית. רק באם אמצעים אלו אינם עוזרים למשך תקופה עלייך לפנות לרופא המטפל

20/05/2010 | 14:25 | מאת: בת 23

אני עוסקת בפעילות גופנית 5 פעמים בשבוע, שותה בממוצע כשני ליטר מים ביומיים ואוכלת מסודר ומזון עשיר בסיבים. האם היית ממליץ לבצע חוקן ביתי, או שעדיף לקחת זמן ולראות מה קורה?

26/05/2010 | 23:31 | מאת: דודו ריש

סביר להניח שהתזונה שלך מאד לא מאוזנת ולא מסודרת (שעות לא קבועות ומה שבא ליד) נסי לאכול באופן מסודר 3 ארוחות ביום ( ארוחה אחרונה לא יאוחר מ 8 בערב)ולשתות הרבה מים. בנוסף שימי דגש על מזון מבושל וירקות כתומים מבושלים ולהוריד למינימום סנדוויצים וסלטים. בברכה ובהצלחה דודו ריש רפואה סינית מסורתית 0524205930

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול