שימוש ביובסלקס - האם בטוח?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

04/05/2010 | 16:03 | מאת: רמי

0000506299130שלום אימי בת 83 נמצאת בבית אבות סיעודי ומזה כשנה היא מקבלת על בסיס קבוע (בקבוקון בחודש לערך) את היובסלקס שאני קונה עבורה בהמלצת הרופאה. השבוע בבואי לקנות את המוצר נאמר לי ע"י רוקחת כי המוצר אינו בדיוק על בסיס טבעי כפי שמפורסם וכי הוא גורם לנזק והיא המליצה על מוצר אחר בשם BENFIBER שהוא טוב הרבה יותר. שאלתי היא האם המידע הזה נכון וידוע? האם הרוקחת מנסה לשווק מוצרים רווחיים יותר? אודה לתשובתכם

רמי שלום יובסקלס הנו תוסף מזון ולא תרופה. אי לכך אין מידע רפואי מבוסס על החומר. להערכתי אין מניעה לשימוש ממושך בחומר. לגבי בנפייבר של חברת נוברטיס. חומר זה מוכר ובטוח בשימוש ממושך. לגבי מחירם של חומרים אלו - יובסלקס כנראה זול יותר

18/05/2010 | 02:23 | מאת: רונה

לא יקר טבעי לחלוטין ואני מאוד ממליצה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול