עצירות לחיצות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/05/2010 | 17:51 | מאת: צופיה

אימי אחרי אירועי מוח עד לא מזמן היציאות היו בסדר היא לוקחת כדורים לפני שינה לקסדין ליציאה,אך לאחרונה אימי בשירותים לא לוחצת קשה לה ןלכן אין יציאות מספר ימים,מה עושים.

צופיה שלום בהחלט אפשרי שהתופעה קשורה לארוע המוחי. לא פירטת מה סוג ומידת הפגיעה. בכל אופן לאחר ארוע מוחי יכול להיות שינוי בתזונה \ ירידה נכרת בפעילות גופנית \ חוסר יכולת להפעיל נכון או בכלל את שרירי הבטן והסרעפת. כל הנ"ל יכולים לגרום \ להחמיר עצירות. המידה ותקנת ואפילו חלקית בעיות אלו - ניתן להעלות את מינון הלקסעדין

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול