פעמיים ביום נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/05/2010 | 07:41 | מאת: תמר

שלום. אני משתמשת 2 ביום נורמלקס, שותה , אוכלת רק מה שצריך ומותר. ועדיין היציאות שלי קשות(כל יום יציאה). מה אני עושה שלא עשיתי כדי להקל על היציאות קשות. (בדיקת תפקוד בלוטת התריס, תקינה). לא רוצה להגיע ל-3 נורמלקס ביום. מהסיבה הפשוטה שזה ממש ממש לא בתקציב שלי. תודה.

תמר שלום זו בהחלט משימה לא פשוטה במגבלות שהצבת. נסי להעלות אין מינון הסיבים היומי ל - 25 גרם \ יממה ולהרבות בשתיה. אם לא עוזר לאחר פרק זמן - הייתי שוקל הוספת חומר נוסף

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול