אכילת יותר מידי יוגורט

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/04/2010 | 18:43 | מאת: קרן

שלום, מכיוון שלא אכלתי כלום היום חזרתי הביתה רעבה, ואז אכלתי (בבת אחת- זו הפעם הראשונה שקורה לי שאני כ"כ רעבה ואוכלת כל כך הרבה דברים בבת אחת) 12 יוגורטים פרוביוטיים... דווקא הם, ניפחו לי את הבטן ועשו אותה קשה עד כדי כאבים חזקים מאוד, קוצר נשימה ובחילות (כמעט הקאתי), האם דבר זה יכול לגרום לעצירות? ועוד דבר- האם סיבים מסיסים במים שנצרכים ללא עמילן (כמו מה שקרה היום- אכלתי רק את אותם יוגורטים בלי כלום) גורם לעצירות?

קרן שלום החטא ועונשו... ריבוי חיידקים וסיבים גורמים לנפיחות בבטן. בד"כ לא גורמים לעצירות אלא לתחושת אי נוחות \ מלאות וגזים. המתיני בסבלנות - ארוע זה יחלוף

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול