שלום,

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/03/2010 | 23:20 | מאת: חסוי

שלום, המון זמן שאני סובלת מעצירות, יש לי יציאות רק פעם בשבוע, וגם שאני עושה זה יוצא קשה ועבה מידי.רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנוגע לזה?או מה כדאי לי לאכול? כדי שזה יסתדר לי.אשמח מאוד אם תענה לי. נ.ב. אני בת 16

לבת ה - 16 שלום וחג שמח במידה והרגלי התזונה שלך והשתיה טובים - יש להתחיל בטיפול במשלשלים במידה ואין הטבה - את יכולה לפנות ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול המרכז הרפואי תל-אביב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול