עצירות ושימוש בנורמלקס בהריון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/03/2010 | 12:34 | מאת: חני

שלום רב, אני סובלת מעצירות כרונית כבר תקופה. אני בשבועות הראשונים של הריוני השני ולאחר שבהריון הראשון סבלתי כ"כ מכאב עד לדמעות מעצירויות, החלטתי שהפעם אני אעזור לעצמי..אז התחלתי זה היום השלישי לשתות "נורמלקס" פעם אחת ביום לפי ההוראות. עד כה.. כלום!!! ממש כלום!!! האם אני יכולה בעודי בשבועות ההתחלתיים של ההריון לשתות נניח שלוש פעמים ביום את ה- נורמלקס? תודה רבה, חני.

חני שלום ניתן להשתמש בהריון ב - PEG. המינון העדיף הנו 17 גרם פעמים ביום. ניתן להכפיל את המינון ל - 34 גרם עד פעמיים ביום

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול