ניסיתי את נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/03/2010 | 15:12 | מאת: פרח

0570000005777700057שלום רב עקב בעיות טחורים ניסיתי את נורמלקס למשך שבועיים אופן היציאות היו מעולים אך מה שקרה הוא שהיו לי התכווצןיות במעי הגס כל היום מין דקירות כאלה לא נעימות הפסקתי עם הנורמלקס וזה עבר אחרי שבועיים ניסיתי שוב והסימפטום חזר. מה זה יכול להיות? המוצר מעולה וטןב לי אך החשש לבעיה הזו גרם לי להפסיק את הטיפול אשמח לחוות דעתך (דרך אגב גם עם הפגלקס יש לי את אותם תחושות) תןדה רבה

פרח שלום נורמלקס ופג-לקס תכשירים זהים. ההבדל - צורת ההכנה. כאב הבטן הנו ביטוי של הפעלה מוטורית נמרצת של המעי הגס. הוא חלק ממנגנון הפעולה. יתכן שנסיון לרדת מעט במינון ישפר את התסמינים. בכל מקרה - למעט אי הנוחות אין בכך כל נזק.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול