שימוש בנורמלקס ופגהלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/02/2010 | 21:00 | מאת: תמרה

שלום.אני משתשמת בנורמלקס בחודשיים. לפני כמה ימים התחלתי להרגיש מר בפה שמאד מציק. שאלתי :האם יש קשר בלקיחת נומלקס ומרירות בפה? שאלה 2. האם יש אפשרות להשתמש בפגה לקס ונורמקלס לסירוגין האם תהיה תועלת בעזרה ביציאות? תודה (אני בת 60)

תמרה שלום 1. מרירות בפה אינה מדווחת בשימוש בתכשירי PEG . אם בעיה זו מטרידה מאד, הפסיקי את התכשיר על מנת לבדוק באם יש קשר 2. אין הגיון לשלב שני תכשירים האמורים להיות זהים באפקט שלהם

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול