בעיית עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/02/2010 | 23:08 | מאת: ענת

כמה ימים לאחר שנולדתי גילו בעיה במערכת העיכול שדרשה כריתת חלק מהמעי הגס. כיום אני בת 22 וסובלת מעצירות כרונית כתןצאה מהכריתה.אני נעזרת בחומרים משלשלים לטיפול בבעיה ונורא תלותית בחומרים אלה. עם זאת קשה לי להתמודד עם הבעיה וזה פוגע לי מאוד באיכות החיים. רציתי לדעת עם קיימות אופציות טיפול נוספות מלבד חומרים משלשלים למיניהם? והאם יש ניתוחים שיכולים לשפר את המצב באופן משמעותי? תודה מראש

21/02/2010 | 00:28 | מאת: ענת

שכחתי לציין שככל הנראה יש בעיה בעצבוב במעי הגס.

ענת שלום הבעיה שאת מציגה הנה משמעותית. לפי הספור א]פשרי שמדובר מחלת הירשפרונג או מצב דומה (IND). אנא פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, מרכז רפואי ת"א 036974463 ונעשה את המיטב לעזור לך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול