שלום, שלוקחים תרופה שעושה עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/02/2010 | 18:05 | מאת: ך

במשך שנה, יציאות פעם ב 10 ימים ברגע שמפסיקים איתה תוך כמה זמן מערכת העיכול חוזרת למצב כמו לפני התרופה? האם הרגלי יציאות יחזרו כפי שהיו לפני שנה לפני שהתרופה נלקחה? זה יסתדר לגמרי כמו פעם? או שיכול להגרם נזק בלתי הפיך? מדובר בתרופה בשם ריספונד תודה!

ר. שלום 1. גם הסיבה שבעטיה אתה נוטל ריספרידון גורמת לעצירות 2. קיימים שני תכשירים - כדורים וזריקות. הכדורים נעלמים תוך ימים מהדם מרגע הפסקתם, הערכתי שהאפקט חולף תוך כ - 3 שבועות, הזריקה תוך כ - 7-8 שבועות.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול