עצירות קשה :(

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/02/2010 | 14:04 | מאת: רון

שלום רב.אני בן 20 ויש לי 2 יציאות בשבוע אולי 3 אין לי מושג למה אני משתדל לאכול בריא .תמיד היה לי את זה אבל אף פעם לא התייחסתי לזה יותר מידי,יש לי חברים שיש להם 3 יציאות ליום מה שלי אין בשבוע שלם.אני בחור לא רזה ולא שמן ,אבל יש לי נתיה להשמין מהר מאוד .יש פיתרון ???ועוד בעיה ,מגרד לי מאוד ורטוב לי\מזיע,באיזור היציאות.אני מנקה כמו שצריך הכל טוב ויפה ,אבל בשלב מסוים ביום מתחיל לגרד ולהזיע

רון שלום 1. תחומי הנורמה בעולם המערבי לגבי תדירות יציאה הנם 3\שבוע כמינימום עד 3\יום כמקסימום. מעבר לכך יש בעיה של ריבוי \ מיעוט יציאות. אם רק הידיעה שיש לך פחות מדי יציאות אך לא מתלווה לכך כל הפרעה נוספת - אין צורך לטפל. 2. לגבי הזעה וגרד. יש להקפיד ביותר על הגיינה של האזור בעיקר אם אתה מזיע יותר מהרגיל. יש לשמור על האזור יבש ככל האפשר ע"ע למנוע התפתחות זיהומיפ פיטריתיים. יש לשטוף את האזור ולהשתמש בסבון היפואלרגי \ מטליות נטולות אלכוהול המיועדות לאזור זה.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול