FISURA

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/02/2010 | 20:13 | מאת: דגוברט

שלום רב. אשתי סובלת מפיסורה בפתח היציאה ליד פי הטבעת.כל פעם שיש לה יציאה הכאב נוראי ומוציאה מכלל פעולה לזמן ממושך.מאחר ויש לה מספר יציאות ביום הרי שהמצב נוראי.היינו אצל פרוקטולוג והוא רשם לה משחה בה היא משתמשת אך כך לא נפתרת הבעיה והכאבים נמשכים. מה הפיתרון?

דגוברט שלום במידה והפיסורה חדה יש לטפל בטיפול שמרני - משחות \ נרות \ אנלגטיקה מקומית. במידה והפיסורה כרונית ואינה מגיבה לטיפול שמרני, השלב הבא הנו הזרקת בוטולינום טוכסין או ניתוח לחיתוך הסוגר הפנימי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול