טחורים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/02/2010 | 12:21 | מאת: מישל

שלום רב, לאחרונה אני סובלת מטחורים חיצוניים וידוע לי כי זה בא כתוצאה מתזונה לקויה ומלקיחת כדורים לדיאטה אשר גורמים לי לעצירות ולאי יציאות סדירות.. אני מבקשת לדעת אם הנורמלקס הוא פיתרון יעיל וטוב עבורי והאם זה לא רק עוזר ביציאות תקינות אלא גם בטיפול בתחורים או שיש תרופה אחרת שעלי לשלב יחד אם הנורמלקס? אני אשמח לשמוע ולקבל תשובה למייל שלי תודה רבה. מישל

מישל שלום גם הנורמלקס הנו טיפול יעיל וטוב לעצירות. טיפול במשלשלים יכול להקל במידה מסויימת על הטחורים אך אינו מתיימר לרפאם. מומלץ על טיפול מקומי ובאם אינו עוזר לפנות לכירורג פרוקטולוג

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול