עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/06/2009 | 18:28 | מאת: ד

שלום, אני סובלת מעצירות. שנים השתמשתי ביובסלקס. אני מנסה להכנס להריון ולכן החלפתי את השימוש ביובסלקס בנורמולקס פעם עד פעמיים ביום ולעיתים גם שימוש בבנפייבר - לפי הצרך. אני שותה 1.5 עד 2 ליטרים ביום. הבעיה היא שלמרות כל הנאמר עדיין אין לי יציאה באופן יומיומי וכשיש אז ההתרוקנות לא מלאה. מה אפשר לעשות כדי ליצור התרוקנות מלאה (שמותר לעשות בהריון)? תודה

ד שלום המינון המקובל בנורמלקס הנו 17-34 גר פעם-פעמיים ביממה. לא הייתי עובר מינון זה, בוודאי לא בהריון יש לנסות אמצעים תזונתיים נוספים כגון שזיפים מיובשים - חיים \ עגבניות מרוסקות וכדו

28/06/2009 | 12:57 | מאת: ד

תודה רבה, רק לוודא שהבנתי... מותר לקחת 17-34 גרם פעם עד פעמיים ביום כלומר המינון המקמימלי היומי הוא 68 גרם. הבנתי נכון? בנוסף קראתי שבהריון צריך להזהר מנורמלקס מחשש לעלית אלקטרוליטים. האם זה נכון? המינון שאני לוקחת בעיתי? האם עלי להיות באיזשהו מעקב? לעדכן את הרופא לבצע איזשהו מעקב? תודה רבה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול