עצירות - עזרה דחופה!

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/01/2010 | 09:47 | מאת: בר

לפני 4 ימים החלה לי עצירות שמעולם לא הייתה לי. יש לי רצון להתרוקן אני יודעת שיש לי מה לרוקן אבל לא מצליחה להוציא (כואב לי מאוד) הלכתי לרופא ששלח אותי למיון דחוף לעשות חוקן (כיוון שהצטברה צואה). במיון החליטו לשלוח אותי הביתה עם אבקת פיקולקס. אני עכשיו אחרי שלקחתי מנה אחת וכלום לא זז אותה תחושה של כאב ללא שינוי . ממש צריכה ולא מצליחה להוציא. 1. אחרי כמה זמן זה משפיע ? 2. מה לעשות ?

בר שלום נסי לטפל בעצמך מספר ימים בחוקנים ע"מ להתרוקן. חוקן מסוג FLEET ENEMA מתחיל לפעול תוך כ-15-60 דקות מהכנסת החומר לחלחולת. יש להחזיק את החומר בפנים לפחות כ - 5 דקות ע"מ שיתחיל לפעול את פעולתו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול