האם אפשר לרכוש נורמלקס עם מרשם כי יקר לי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/01/2010 | 23:26 | מאת: סיון גולד

20 ש"ח ל4 מנות בהנחה שכל יום שותה מנה, ובנוסף, האם אפשר החזר מביטוח משלים/ביטוח בריאות פרטי, תודה!

סיוון שלום למיטב ידיעתי התכשיר הנו OTC ואינו נמכר בקופות החולים בהנחה. גבי החזר מחברות הביטוח - אין לי ידיעה מה כולל הביטוח הרופאי שלך. יש לפנות עם מרשם בבקשה להחזר קבוע בתקווה להגעה להסדר עם חברת הביטוח

24/01/2010 | 00:40 | מאת: מירה

שלום. אני סובלת מעצירות כבר הרבה שנים. במשך כ5 שנים שתיתי כדור עיכולקס של חברת אלטמן פעם ביום שסידר לי את היציאות אחת ליום. כיום לא ניתן להשיג יותר את הכדורים הנל. אני מחפשת תחליף. מהו נורמלקס?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול