עצירות תיוקות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/01/2010 | 12:13 | מאת: זלינסקי יוליה

שלום בתי בת ארבע חודשים +שבוע עד גיל 3.5 חודשים ינקה,ממשיכה לינוק גם עכשיו אך יצאתי לעבודה ואני חייבת להתחיל לתת לה תוספת של תחליף סימילאק היא הקיאה,מטרנה גרמה לה לכאבי בטן נוראים הרופא נתן לנו נותרומיגן ואמר להתחיל לתת לה ירקות מבושלים ועגבניה טריה ותפוח הכל הטעימות קטנות כמו כפית ביום מכל דבר התחלתי באמת לתת לה ירקות ולאת לאת גם נוטרומיגן,שבועיים מאז שאני נותנת לה נוטרומיגן הגעתי בינתיים רק ל60 סיסי בארוחה אחת ויש לה עצירות,דבר שלא היה ביניקה.היא בקושי מוציאה פעם ביום והיציאות מאוד סמכות.היא לא שקטה כל הזמן מתאמצת אבל לא מוציאה איך ניתן לטפל בדבר? האם לא כדי לתת לה חלב צמחי?

זלינסקי יוליה שלום אינני עוסק ברפואת ילדים אנא פני לגסטרואנטרולוג ילדים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול