שאלה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

14/01/2010 | 18:46 | מאת: קובי

שלום רב רציתי לשאול דבר ראשון מה עדיף לקחת לעצירות שמן פארפין או נורמלקס וכמו כן האם ניתן לקחת נורמלקס או שמן פארפין כאשר אני לוקח אנטיביוטיקה (רוליד)? תודה מראש

קובי שלום באם אתה נוטל כבר אחד התכשירים והוא עוזר - התמד בו. בהתאם להמלצות האיגוד האמריקאי לגסטרואנטרולוגיה זכו תכשירי הפוליאתילן גליקול בניקוד גבוה של יעילות ולכן הנן נחשבות היום כתרופות קו ראשון לטיפול בעצירות. ניתן לקחת חומר זה במהלך טיפול אנטיביוטי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול