כאבי בטן מייאשים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/01/2010 | 20:44 | מאת: ע.

אני בת 25, בריאה ביום יום לפני כחודשיים היו לי כאבי בטן חזקים והתחלתי בבדיקות בתחילה דם שתן וצואה אך לא נמצא כלום. אך החמיר מצבי התחילו לי כאבים בחזה ואושפזתי אחרי גסטרוסקופיה בא לא מצאו דבר החליטו לעשות קולונוסקפיה שגם בא לא מצאו דבר. בשבוע לאחר הקולונוסקופיה הרגשתי מצוין ושבוע לאחר מכן עם היציאה הראשונה שלי חזרו הכאבים יום למחרת ניסיתי להתאמץ בשירותים יותר ויצא ההמשך. באופן כללי יש לי יציאה בקושי אחת לשלושה ימים וגם אז מעט מאוד אני תמיד מרגישה שנשאר עוד רק שעד הזמן האחרון אף פעם לא היו לי כאבי בטן. אני חושבת שיש לי בעיית עצירות אך איך אוכל לדעת הייתי אצל רופא מומחה אבל אחרי הקולונוסקופיה הוא אמר שהאופציה הבאה היא סיטי למעי ואני מעדיפה להמנע מקרינה כמה שאפשר מאחר וכבר עשו לי סיטי לבטן ומצאו רק מיום קל באגן תודה רבה, מיואשת.

ע. שלום מה שאת מתארת אכן נשמע כעצירות. אינני משוכנע שכל סבלך נגרם בלעדית ממנה. מציע לך לפנות ליחידה להפרעות בתנועתיות ותפקוד מערכת העיכול, המכון הגסטרואנטרולוגי, מרכז רפואי תל-אביב, 036974463 ליעוץ

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול