מעבר לשימוש בתרופות טבעיות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/01/2010 | 19:41 | מאת: ליאת

האם ניתן לאחר שימוש של כ- חודשיים בלקסעדין לעבור לשימוש בנורמלקס? ואיזה סוג של נזק נגרם למעי בזמן השימוש בלקסעדין?

ליאת שלום ניתן בהחלט לעבור לנורמלקס. הייתי מנסה מספר ימי חפיפה ואז עובר באופן מוחלט. בהנחה שהשתמשת בלקסעדין במינון הגיוני אין כל נזק מצטבר משמוש בתרופה זו

27/01/2010 | 13:17 | מאת: ליאת

אני מודה לך על תשובתך לגבי השאלה הקודמת הקלת עלי באופן משמעותי. הייתי רוצה לדעת אם יש קשר בין שימוש באופן קבוע לבין צבע השיער, לדוגמא נניח אני לקוחת לקסעדיןוהייתי רוצה לצבוע את שערי אמור להיות בעיה עם זה? אודה לתשובתך.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול