שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

05/01/2010 | 11:25 | מאת: יוסי

לפני שבועיים התחלתי להרגיש רעשים בקיבה אח"כ באו כאבי בטן עצירות גזים וכל השאר עשיתי בדיקות דם -תקין בדיקת נשיפה-שלילי הייתי אצל רופא הוא נתן לי אבקה ביפול שם פגלקס לטיפול בעצירות + קיבלתי כדורים אומפרדקס קפליות 20 מ"ג השאלה שלי למה קיבלתי את הכדורים בעלון הרפואי רשום שזה נגד כיב כיבה ודברים שלא אובחנו אצלי . האם להפסיק את הכדורים כי יש לי תחושה שאהעסק ימשיך בניסוי וטעייה ולא בא לי אציין כי אני בן 23

05/01/2010 | 14:31 | מאת: דגנית

יוסי,גש תנקה את עצמך בעזרת קולון הידרוטרפיה ותחושתיך תשתפר לאין שיעור אתה צעיר,אין שום סיבה כבר מגיל כזה להתחיל עם כל הכדורים האלו. ניקיון +תזונה נכונה ותן לגוף לרפות את עצמו בהצלחה

יוסי שלום 1. כדורי אומפרדקס אכן ניתנים למחלת כיב \ רפלוקס קיבתי ושטי או כאב בטן ממקור מערכת העיכול העליונה. 2. עצירות אשר החלה לפני כשבועיים הנה "צעירה" ואין צורך באמצעים דרסטיים כדי לתקן אותה למעט מזון ושתיה. אפשרי שהעצירות נגרמה מאומפרדקס. ניתן להפסיקו באם אין שפור בכאב הבטן ולראות באם יש הקלה בתסמינים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול