עיכולקס טבליות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

15/11/2009 | 13:45 | מאת: לילי

הטבליות של עיכולקס נעלמו מהשוק ונראה כי הפסיקו לייצר אותן. מה יכול להיות תחליף? אני מעוניינת בכדורים ולא טיפות או חליטה.

לילי שלום מבלי להכנס לפרטי היצרנים השונים - תכשירים "טבעיים" יש לבסס על פירות עתירי סיבים תמרים \ שזיפים \תאנים או סיבים כפסיליום \ פוליקרבופיל \ מתילצלולוז בסקירה מקפת של האיגוד האמריקאי לגסטרואנטרולוגיה על יעילות תרופות ותכשירים שונים בטיפול בעצירות רק פסיליום נתגלה כעוזר בעצירות (בקטגוריה של סיבים בלבד. כמובן שיש טיפולים תרופתיים יעילים - מה שאינך מחפשת).

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול