יציאות לא סדירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

10/11/2015 | 17:42 | מאת: שרה

שלום, יש לי בעיה של יציאות לא סדירות כבר כמה זמן (קרוב לשנה). ויכול להיות שבוע עם כמה יציאות, או שבוע רק עם יציאה אחת. פעם זה לא הפריע לי, אבל עכשיו התחילו לי כאבי בטן ונפיחות. בנוסף, הרבה פעמים היציאות יכולות להיות יבשות/ עם ריר (או שלשול ואחריו עצירות). אשמח לעצות בנוגע למצב, כי בקרוב אני מתגייסת, ואני לא יודעת כיצד אוכל לטפל בבעיה. תודה מראש על תשומת הלב.

שרה שלום התיאור שלך מתאים למעי רגיש. התחילי בבירור ראשוני אצל רופא מטפל וניסיון לפתור \ להקל על בעיות אלו תזונתית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול