נורמלקס בתחילת הריון ???

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/11/2009 | 08:11 | מאת: נורית

שלום !! בת 27 - בחודשים האחרונים סבלתי מטחורים והייתי ממש מפחדת להיכנס לשירותים... הרוקח המקסים בסופר פארם המליץ לי על הנורמלקס לריכוך היציאות וכך הטחורים יתרפאו ולא יפצעו כל פעם מחדש... זה עזר בצורה יוצאת מין הכלל - במינון של מנה אחת ביום... הטחורים ממש נרפאו ... לפני כשבוע וחצי גיליתי שאני בהריון - שבוע 6+4 הפסקתי ליטול את הנורמלקס ואז הסיוט התחיל מחדש... יציאות קשות וטחורים שוב... שאלתי היא: האים מותר השימוש בנורמלקס בהריון??? ובאיזה מינון??? בתודה מראש !!!

נורית שלום ומזל טוב הנורמלקס למיטב ידיעתי בטוח בשימוש בהריון. התרופה פועלת רק בחלל המעי ואין כמעט ספיגה סיסטמית (<<<1%). במינונים הגיוניים לא צפויה כל תופעת לואי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול