מיואשת כבר

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/11/2009 | 01:52 | מאת: רויטל

הסיפור שלי מתחיל כף אני בת 19 אף פעם לא היו לי יציאות סדירות רק פעם בשבוע או פחות יש לציין שאני אוכלת מסודר ומתאמנת קבוע 3 פעמים בחדר כושר לפני כ8 חודשים התחלתי להשתמש בלקסעדין ואני כלכך לא רוצה את זה אבל אני חייבת כי אין לי יציאות הבעיה היא שעוד כשבוע אני מתגייסת לצבא ומה אעשה שם אין לי יציאות ואני לא יכולה להשתמש בלקסעדין כי זה גורם לי לכאבי בטן נוראים ושילשולים נוראים רציתי לדעת אם נורמלקס גם גורם לכאבי בטן נוראים ושילשולים חזקים? ומה מחירו? תודה רבה

רויטל שלום 1. לכסעדין אכן גורם לכאב בטן כחלק מובנה בפעילותו כמשלשל ממריץ הגורם להפעלה מוטורית נמרצת של המעי. נורמלקס במינון טיפולי אינו גורם לכאב בטן בד"כ. לגבי מחיר - אנא פני לבית מרקחת (כ - 60 ש"ח ??) 2. לגבי הצבא - העצה הטובה ביותר שיש לי לתת לך זה לא (!!!) להמנע מלהכנס לשירותים גם אם המצב ההגייני בכי רע. אם תמנעי מכניסה לשירותים, את צפוייה להחמרה נכרת בעצירות !! בהצלחה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול