שימוש בפרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/07/2015 | 08:09 | מאת: יוסי

שלום עקב בעית נפיחויות וגזים מרובים,אני לוקח בארוחת צהריים פרוביוטיקה פורטה המכילה: 1.5 מיליארד אסידופילוס, 1.5 מיליארד ביפידום,1 מיליארד תרמופילוס,0.5 מיליארד רמנוסוס, 0.5 קזאי, זה התוסף היחידי שעוזר לי לבעית נפיחויות וגזים, והתחלתי לקחת אותו גם עם ארוחת ערב. השאלה- האם 10 מיליארד חיידקים כנ"ל כל יום ,עלול לגרום לבעיה אחרת?

יוסי שלום למיטב הידיעה כיום פרוביוטיקה בד"כ אינה גורמת לנזק. אם כי כמו בכל דבר - יש חריגים. אין צורך להתרשם מהמספרים. אלו המספרים המינימליים המשרים שינוי כלשהו במערכת העיכול

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול