רזולור- מעי רגיש

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/11/2014 | 15:28 | מאת: יעל

שלום רציתי לדעת תוך כמה זמן משפיעה תרופת רזולור? אני לוקחת 3 ימים ועדיין אין השפעה.

29/11/2014 | 10:51 | מאת: רזולורית

הי, מניסיון..... תחזיקי מעמד. לי לקח חודש. נעזרתי בנורמלקס ומשלשלים באותו פרק זמן "משתמשת" כארבעה חודשים- אדיר לגמרי. משנה חיים בהחלט.......

01/12/2014 | 03:46 | מאת: יעל

תודה רבה. דרך אגב כמה מ"ג אני אקח בהתחלה 1או2 ביום כי הרופא אמר לי לעשות מה שאני מרגישה (ז"א לעלות את המינון אם ארצה לשתיים ביום ) איך את התחלת עם המינון?

יעל שלום התרופה נספגת בדם ומגיעה לריכוז מקסימלי תוך 2-3 שעות. משפיעה קלינית ברוב האנשים תוך 1-2 ימים מתחילת שימוש

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול