פגלקס בהריון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

01/11/2009 | 23:08 | מאת: אנה

שלום רב, הנני ברהיון בשבוע 9, מאז ומתמיד סבלתי מעצירות והשתמשתי בתרופות שונות. מהרגע שגיליתי כי אני בהריון אני נוטלת פגלקס פעם ולפםעמים גם פעמיים ביום, על בסיס קבוע.ויש שיפור האם יכול להיגרם נזק או פגיעה כלשהיא לעובר בגלל נטילת הפגלקס? מודאגת מאודדדדד תודה

אנה שלום פגלקס בניגוד לנורמלקס נעשה בהכנה רוקחית שהיא אינה בסטנדרטים הגבוהים של ייצור ע"י חברת תרופות מוכרת. מעבר לכך - החומר בטוח בשימוש בהריון.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול