נטילת כדורים לטיפול בעצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/06/2009 | 21:06 | מאת: דורית

אני מנסה לטפל בעצירות ולהחליף שימוש ביובסלקס במוצר אחר. רכשתי נורמלקס ובנפייבר. ביום שני לקחתי נורמלקס בערב. ביום שלישי לקחתי נורמלקס בבוקר ובערב. ביום רביעי לקחתי נורמלקס בבוקר ולקראת ערב ו-2 כפות בנפייבר. בכל יום אני שותה לפחות 3 ליטרים מים, ועדיין ללא יציאה. האם להמשיך באותו אופן? לקחת 3 פעמים ביום נורמלקס במקום פעמיים? (על האריזה מצוין פעם ביום). רכשתי גם פגלקס. הוא עדיף על פני הנורמלקס? (לי זה נראה אותו מוצר רק של חברה אחרת...) יש סיכוי ששימוש במוצרים אלה לא ייצור יציאה ואהיה חייבת להשתמש במשלשלים? כמה ימים לחכות בלי יציאה? זה לא מסוכן? תודה רבה.

26/06/2009 | 01:19 | מאת: זהבה

יובלקס בלבד עוזר לי. כל יום 24 טיפות. האם זו התמכרות? להתרוקנות מלאה אני נעזרת גם בהזרמת מים לפי הטבעת ע"י שוטפן. האם יש בכך סיכון או סיבה להמנע מכך?

המלצת החברה הנה 7 טיפות\יום. במקרים קשים וקצוניים עד 40 טיפות הזרמת מים בכמות רבה יכולה להיות מסוכנת עקב הרעלת מים והפרעות במלחי הדם

דורית שלום לגבי הנורמלקס - יש לקחת כמות הרשומה על כוס המידה (17 גרם). ניתן לקחת פעמיים ביום ללא חשש. אם כי באם יש שמוש קבוע יש לעבור בדיקות דם לאלקטרוליטים. נורמלקס הנו תכשיר של חברה PEG 3350 אשר הנו תכשיר מקובל בשימוש בארה"ב. שאר התכשירים מבוססי PEG הנם בהכנה רוקחית ניתן להשתמש בתכשירים 2-3 \ שבוע ללא חשש. עדיף להמנע משמוש יום יומי באם ניתן

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול