המשך עצירות חדשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

04/08/2014 | 19:06 | מאת: אור

שלום רב ד"ר: לפני כחודש כתבתי לך שאלה בפורום כעת אני כותבת לך להתייעצות נוספת אני בת 20 סובלת כ8 חודשים מעצירות ,כרגע יד לי קושי רב בהטלת הצואה ,והיא בצורת צואת עיזים .עברתי בדיקות כמו צליאק ו CALPROTECTIN הן תקינות. השתמשתי בחומרים כמו לקסדין לקסיקל ..ללא השפעה טובה בנוסף הייתי במיון עקב וירוס של גאסטרואנטריטיס במקביל עברתי צילום שהראה ריבוי גזים ותוכן צואתי עשו לי חוקן כעת נתן לי הרופא נרות של קונטלקס ונורמלקס יש מקום לקולנוסקפיה?והאם התחזית שאצטרך להיות תלותית בחומרים הללו.?ולמה אני צריכה להיות ערנית כרגע?יש לציין שאני מרבה בשתייה אשמח לקבל את חוות דעתך תודה רבה

אור שלום באתר מופיעים פרטי מרפאתי בביה"ח איכילוב \ רמה"ש ליעוץ מעמיק

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול