נורמלקס לא מסייע?!

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/10/2009 | 06:46 | מאת: אתי

התחלתי לשלב נורמלקס עם תכשיר נוסף שאני נוטלת [הנילקס[,במטרה להפסיק עם ההנילקס ולהמשיך רק עם הנורמלקס מכיוון שהוא לא ממכר,אין שינוי ביציאות ובדקתי: הפסקתי את הנורמלקס והמשכתי עם ההנילקס,והמשיכו היציאות אך כשניסיתי הפוך ונטלתי רק הנורמלקס,לא קרה דבר. אני לא רוצה השתעבדות לקיבה למרות שכבר שיעבדתי אותה,מה עושים? אולי אני לא לוקחת כמו שצריך את הנורמלקס,או אולי עדיף לשנות בכלל משהו

אתי שלום אם ההנילקס עוזר לך - המשיכי בו עקרונית את הנורמלקס נוטלים במנה מדודה של 17 גר מהאבקה מהול בכוס מים. ניתן להשתמש עד 4 מנות \ יממה כמינון מקסימלי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול