אניזמוס ונר גליצרין

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/08/2014 | 11:09 | מאת: שרית

שלום, סובלת מאי יכולת להתרוקן בעקבות אניזמוס קשה מאוד. טיפולי ביופידבק החמירו משום מה את מצבי. במקביל סובלת ממעי רגיז. האם יתכן כי האניזמוס הוא תולדה של המעי הרגיז העצירותי ואם אטפל במעי הרגיז יוקלו תסמיני השרירים ? האם תקין לקחת נר גליצרין בכל בוקר ? תודה

שרית שלום קיימת חפיפה רבה בין אניזמוס ומעי רגיש. טיפולי ביופידבק אינם מחמירים את המצב. מקסימום אינם עוןזרים. עדיף להמנע מכך ככל האפשר. אין צורך רפואי ביציאה יומית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול