שאלה בקשר לתשובתך

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/07/2014 | 18:33 | מאת: יפעת

שלום ד"ר ישי ענית לשואל על רזולור שאין נזק ככ חמור בשימוש במשלשלים כמו שמקובל לחשוב. לוקחת באופן קבוע תוסף אלוה (סופרלאס) ומאוד חוששת מתופעותיו לצערי לא מסתדרת בלעדיו. לאור זאת האם בבקשה תוכל להסביר למה התכוונת ? הרי כל הזמן אומרים שהגוף מתרגל ושצריך יהיה להגדיל מינון כדי להגיע לאותו אפקט. האם אין זה נכון ? בבקשה הסבר לתשובתך לשואל. תודה

אלואה צובע את המעי בשחור. זו התופעה העיקרית. פרט לכך אין תופעות קשות במינונים הגיוניים. כמעט כל המשלשלים מפסיקים להיות יעילים אחרי תקופת שימוש ויש צורך לעלות במינון. זו אינה התמכרות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול