עצירות חדשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/06/2014 | 21:10 | מאת: אור

שלום רב! אני בת 20 במהלך חצי שנה האחרונה התחלתי לסבול מעצירות ללא אירועים קודמים, בתחילה זה בא לידי ביטוי בירידה בכמות היציאות וקושי בהטלה.בחודש האחרון זה החמיר והפך לגושי צואה קשים וקטנים. יש לציין שאני מרבה בשתייה אכילת ירקות ועשיית פעילות גופנית. מצד רופא המטפל לא קיבלתי מענה אשמח לקבלת את חוות דעתך למצבי.

אור שלום במידה ואת נוקטת בכל האמצעים התזונתיים ואין מענה. עלייך לעבור בדיקות דם כלליות. אם אין הפרעה כלשהי מקובל להתחיל במשלשלים ולהתקדם משם

29/06/2014 | 22:36 | מאת: אור

תודה על המענה.השתמשתי באבילק וכן לפני כחודש עשיתי ב.דם כלליות הכל תקין מלבד יריד בערך hb מ13.5 ל11.7 הרופא משפחה לא יחס לזה חשיבות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול