שלום, מה דעתך על המוצר הזה?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/10/2009 | 15:11 | מאת: בד

דבש לעצירות אן.ג'י לקס דבש http://www.homeotreat.co.il/page17.html?amp;

27/10/2009 | 15:18 | מאת: בד

יציאה קשה וכואבת עם דם אתמול לקחתי מהמוצר כפית עם כוס מים. והיום היה יציאה נורמלית. מה דעתך על זה? כדאי להמשיך לקחת?

בד שלום דבש הנו תרכובת של סוכרים שונים. אין מידע רפואי על היעילות שלהם בעצירות. התכשירים שקיימים, עשירים ביותר בקלוריות (320 קלוריות \ 100 גר) ממליץ על אפיק "חסכני" יותר קלורית

27/10/2009 | 18:55 | מאת: בד

זה לא דבש רגיל , זה עבד, היה יציאה נורמלית חלקה. תוך יום.. דבש- 1/2 כפית (4 גרם) פעם אחת ביום, ניתן להגיע עד כפית אחת ביום (7 גרם). יש לקחת עם כוס מים. תכולה- 120 גרם זה יוצא סה"כ איזה 12 קלוריות לחצי כפית, זה כלום.. זה פחות מכפית סוכר יתרונותיו של ה-NG יובסלקס: • משחרר מעצירות אקוטית או כרונית. • אינו ממכר. • לא גורם להתייבשות כתוצאה מאיבוד מינרלים. • מתאים לסוכרתיים. • ללא תופעות טוקסיות וללא תופעות לוואי. • מרכך את תוכן המעי ומשחרר בקלות בלי לגרום לשלשול. במחקר שנערך בבית חולים מאיר ונוהל ע"י ד"ר נפתלי תמנע נמצא שהשימוש ב-NG יובסלקס, המכיל תמצית של פרי הזיזיפוס ג'וג'ובה הוא יעיל ובטוח לטיפול בעצירות, כרונית או אקוטית http://www.homeotreat.co.il/page17.html?amp כל הקטע שזה לא חומר משלשל , ניסיתי כמה תכשירים ושום דבר לא עזר, רק זה. מה אתה אומר? מבחינת קלוריות זה לא נורא 12 קלוריות. כדאי להמשיך עם זה? אם זה עוזר?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול