עזרה בהבנת הממצאים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

04/03/2014 | 14:49 | מאת: שירי

שלום, אני בשנות ה-40 לחיי. לא ילדתי. בחודשים האחרונים אני חווה קושי בהתרוקנות מצואה. למרות שהצואה רכה (שותה המון פעילה גופנית ואוכלת כמות סיבים גדולה מאוד), איני מצליחה להפיקה וגם אם כן היא דקה מאוד והריקון חלקי. בנוסף חווה כאבים באיזור פי הטבעת.הדבר ממש ממרר את חיי. קולונו ובדיקת פרוקטולוג- תקינות. התייעצתי עם מומחה רצפת אגן שאמר לי כי מדובר כנראה בהרפייה לקויה של שרירי רצפת האגן. הוא לא הסביר מעבר לכך אך במכתב הסיכום ראיתי שפירט. אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי בצורה יותר מדוייקת את המשמעות של הדברים. תודה מראש. pain in the rectus abdomini. pain at palpation of the EAS' PR' LA lat and anterior, IO. Pubalgia at palpation. The post anal e shows a midline irregularity with further pain

שירי שלום זה אינו אתר לחוות דעת אישיות בגדול מדובר על כאב בשרירי דופן הבטן ופי הטבעת

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול