בעיה גדולה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/02/2014 | 19:25 | מאת: הדר

שלום רב, מזה שנה וחצי אני סובלת מעצירויות קשות ביותר-מגיעה למצב שאין לי יציאה אפילו שבועיים שלמים,הדרך היחידה שמשהוא זז הוא באמצעות אכילת קוואקר,אך זה גם לא תמיד עוזר,בנוסף הבטן שלי נפוחה מאוד בלי סיבה מיוחדת. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד אוכל לתקן מצב זה?

הדר שלום לא ציינת את גילך. אם > 50 - קולונוסקופיה התחילי טיפול במשלשל כנורמלקס. אם אין הקלה פני ליעוץ ביחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול. המכון הגסטרואנטרולוגי, ביה"ח איכילוב. 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול