עצירות מפחידה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/01/2014 | 12:06 | מאת: ענת

אני בת 50 סובלת מעצירות קשה מאוד מאוד. שאני אומרת קשה זה תופעה מדאיגה ומפחידה. הצואה "תקועה" בפי הטבעת לא יוצא ולא נכנס יש לי התקבצויות קשות, דופק מהיר, זיעה, כאבים קשים בבטן אני לוחצת כמו בלידה העיניים שלי כואבות בתהליך המתיש הזה התהליך נמשך בין שעה לשלוש שעות עד שאני משתחררת !!!!!!!!!!! וסופו של תהליך אני נשארת "סמרטוט" מה אני יעשה ???? הצל אותי בבקשה התופעה מתחילה לחזור על עצמה בתכיפות של מס חודשים אני בפניקה ענקית. מה אתה ממליץ לי איזה בדיקות ????. דחוף!! עברתי התקף כזה אתמול בערב. עד עכשיו כואבות לי העיניים.

ענת שלום את "ההתקף" את יוצרת במאמצי יציאה בלתי מבוקרים. אם את לא מצליחה להתרוקן - הרפי וחיזרי במועד מאוחר יותר לנסות. אם אין הקלה - פני ליחידה להפרעות בתנועתיות ותפקוד מערכת העיכול, המכון למחלות דרכי העיכול והכבד, ביה"ח איכילוב 036974463

28/01/2014 | 11:47 | מאת: ענת

לא אני לא יוזמת אלא גם מנסה אפילו למנוע אך אי אפשר מאחר והתופעה הרבה יותר מסובכת הלחץ על פי הטבעת לא ניתן לשליטה או לומר "לדחות" אי אפשר !!!! הלחץ הוא כמו צירי לידה אך רק ש"הלידה" הוא מפי הטבעת. לא בשליטה לגמרי !!!!!!!!!!!

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול