אניזמוס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/01/2014 | 10:50 | מאת: רוני

אני סובלת כבר כמה שנים מאניזמוס עם תסמונת המעי הרגיז. עברתי את הטיפול המקובל בביופידבק וגם טיפול רגשי ויוגה. אני מרגישה היום הרבה יותר טוב אבל עדיין אני לא מצליחה להתרוקן באופן מלא ואני מרגישה שיש לי פחד גדול לשחרר את השרירים בזמן התרוקנות. האם היפנוזה יכולה לעזור במקרה כזה? אם כן, מה תחום ההתמחות של המטפל צריך להיות כדי להתאים לבעיה. ואם אפשר המלצה למטפל כזה באזור המרכז

רוני שלום היפנוזה יכולה לעזור רופא\ה ו\או פסיכולוג\ית קליני אשר התמחו בתחום היחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול. המכון למחלות דרכי העיכול והכבד, ביה"ח איכילוב - 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול