עצירות ממושכת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

30/11/2013 | 12:25 | מאת: ורד

יש לי עצירות מזה שלושה שבועות. לא כואב אבל מדאיג. נאמר לי למצוא מה עוזר לי, ולא מצאתי. נאמר לי גם שאם זה יתמיד ללכת למיון וכנראה לניתוח, וסטומה! זה ממש מזעזע ומוטב לי למות. לא יכולה אנמה כי אני חולת סרטן במעקב ויש גרורות סביב המעי הגס. דוקטור יקר, מה לעשות? פעם שלושה לקסעדינים פעלו נפלא, היום הם בכלל לא עוזרים. יש לי מחסן של לקסטיבים אבל בודאי לא סביר לערבב אותם. או?

30/11/2013 | 12:27 | מאת: ורד

איך מקבלים קוד?

30/11/2013 | 13:12 | מאת: ורד

מבקשת להוסיף: לעתים קרובות נדמה שיש לחץ ליציאה ואז יוצא ריר צהבהב. מה זה? תודה.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול