נפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/11/2013 | 08:26 | מאת: מאי

שלום, מזה מספר שבועות אני סובלת מבטן נפוחה מאוד, תחילה חשבתי שהדבר נובע מהשמנה אך בזמן האחרון מלווים לנפיחות הבלתי פוסקת כאבים גדולים בצד שמאל בבטן התחתונה. בנוסף לכך יש לי עצירות ויציאות לא סדירות. ממה נובע הדבר וכיצד אוכל לטפל בכך? הכאבים והנפיחות הם תמידיים וזה מציק לי כל כך! האם עלי ללכת לרופא גסטרו או לרופא מתמחה אחר?

מאי שלום את מתארת מצב שיכול להתפתח למעי רגיש עם עצירות. התחיל בשינויי תזונה ואורח חיים. מספר שבועות זה זמן קצר. המצב בהחלט יכול להיות הפיך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול