שלום

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/09/2013 | 07:18 | מאת: נירית

מזה כמה שנים אני שותה מיץ שזיפים להתרוקנות בחודש האחרון הצלחתי שתהיה לי יציאה בבוקר לפני המיץ ופתאו ם השבוע חזרה העצירות אחרי שערב אחד הרגשתי חסומה ושמתי נר, המחזור שלי מאחר קצת ולפעמים לפני מחזור יש לי עצירות או שלשול, האם ממשימוש אחד בנר יכול להיות שדפקתי את כל המערכת שוב?(הייתי מכורה לשימוש בנרות גליצרין בעבר) האם היית מציעה להשתמש במשהו כמו נורמלקס או פגלקס או קונסיל וכדומה לתקופה ללא המיץ ולראות מה קורה? אני מפחדת שהנורמלקס ממכר, כל פעם הרי הFDA יוצא בהצהרה שמשהו בריא ואז מסתבר שהוא לא ומורידים את המוצר מהמדפים(כנ"ל משרד הבריאות שלנו) תודה

28/09/2013 | 14:04 | מאת: יוסי

שלום נירית, תנסי לאכול בננה מבושלת רצוי על קיבה ריקה אבל לא חייב אני סבלתי במשך שנה שלמה מעצירות ויציאות לא סדירות וזה ממש עזר לי באופן משמעותי כדאי לך לנסות אין לך מה להפסיד

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול