מעבר מפגלקס לנורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/09/2013 | 16:57 | מאת: יהודה

שלום אני סובל מפיסורה כרונית וטחורים לעיתים.אני משתמש בפגלקס על בסיס קבוע.בעקבות טיפול בצמחי מרפא נגד חיידק האלי קובקטור היציאות שלי קשות {אנטיביוטיקה עשתה לי עצירות}. הומלץ לי לעבור לנורמלקס שיותר נכון לפיסורה . אני חושש משלושת ימי המעבר ולכן שאלתי האם אפשר להשתמש בשניהם ביחד לזמן המעבר ?

יהודה שלום התכשירים אמורים להיות זהים. אין הגיון בחפיפה. ההבדל הוא בין הכנת תכשיר ע"י חברת תרופות לבין הכנה רוקחית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול