עזרה מידית לעצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/09/2013 | 08:37 | מאת: ורד

ידועות לי הדרכים המומלצים למנוע עצירות, אך הפעם אני זקוקה לסיוע אנסטנט: כבר כמה ימים לא היתה לי יציאה והיום, חג סוכות, עלי לצאת לארוע. איך מפעילים מהר את המעיים? קראתי ביהו שמיץ כרוב כבוש פועל מיד ולפני שעה, על קיבה ריקה שתיתי, אבל כלום. אין לי תנאים לעשות חוקן. אנא ענו לי בדחיפות. תודה.

ורד שלום החיים אינם אינסטנט.... רק חוקן מסוג פליט \ מיקרולט נותן מענה תוך כ- 15 דקות

22/09/2013 | 23:09 | מאת: רווית

דבר ראשון, מקווה שהארוע עבר בשלום. דבר שני, כרוב כבוש בד"כ גורם לגזים (מניסיוני המר) לא מומלץ במקרה שמערכת העיכול עמוסה ויש עצירות. כמו שהרופא אמר, אין פתרונות קסם, אבל יש דברים שמשפיעים ודי מהר - לשתות הרבה מים, לאכול הרבה ירקות ופירות ולתגבר בסיבים תזונתיים (יש את הגולד פייבר של סופהרב שנותנים תמריץ לא רע למערכת העיכול) וגם פעילות גופנית עוזרת... חוקן זה פתרון מהיר ויעיל, אבל זה לא הפתרון האידיאלי כשמדובר בהתרוקנות לקראת ארוע... מקווה שתרגישי טוב בהקדם.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול