אומפרדקס ועצירות.

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/09/2013 | 20:25 | מאת: בר

שלום רב, אני בת 17 וחצי, לוקחת אומפרדקס כבר שבועיים מאחר ואני סובלת מהחזר קיבתי וושטי(צרבת). בזמן האחרון יש לי עצירות ממש קשה שלא אופיינית לי בדרך כלל. רציתי לדעת האם יש קשר בין נטילת האומפרדקס לבין העצירות הקשה.(לפעמים אין לי יציאות במשך 4 ימים) ואם כן, כיצד ניתן לטפל. תודה.

בר שלום אומפרדקס לעיתים יכול לגרום לעצירות או שלשול כתופעת לואי בלתי ספציפית לתרופה ממליץ על תזונה עשירה בסיבים ושתיה ולהמנע ככל הניתן משמוש במשלשלים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול