עצירות לאחר טיפול אנטיביוטי...

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/09/2013 | 20:59 | מאת: אשר

דר ישי שלום רב, לפני כ-4 חודשים נדבקתי בזיבה ובאוראופלסמה וטופלתי באנטיביוטיקה ב-2 פעמים נפרדות, מאז הטיפול האחרון אני סובל מעצירות חריפה ביותר!!! בעקבות המקרה נכנסתי ממש לטרואמה ואני מאוד מתבייש במה שקרה, שאלתי היא: האם לדעתך יש קשר בין המקרים? מה הפיתרון האידיאלי? ניסיתי כבר את כל המשתלשלים האפשריים והכ אפקטיבי היה התה הטיבטי. תודה, אשר, (המיואש מעט) :-(

אשר שלום הגורם המאחד הנו שינוי באוכלוסיית החיידקים במעי הוסף פרוביוטיקה טובה לתפריט התזונתי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול