הרצליה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/09/2013 | 11:54 | מאת: אברהם

אני בן 80 ,אוכל הרבה פרות וירקות ובכל זאת היציות שלי קשות מאות ולא סדירות.ניסיתי כל מיני לאקסתיבים ולא כל כך עוזר. להתברר שיש לי דיברטיקוליס. האם זה הסיבה ליאציות הקשות מאד משלי? מה עלי לעשות? בתודה. אבי

אברהם שלום וחג שמח איננו יודעים אם זו סיבה או תוצאה, אך לרבים בני גילך שאינם סובלים מעצירות או קשיי התרוקנות יש את אותה תופעה. ממליץ לנסות תכשיר כנורמלקס המתאים מאד לקבוצת גיל שלך במינון המינימלי הנותן הקלה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול