עצירות כאבי בטן ובחילות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/08/2013 | 10:20 | מאת: נופר

שלום, אני בת 24 סובלת המון מעצירות,נמצאת בשירותים בקושי פעמיים בשבוע. לפעמים יוצא לי דם ולפעמים ריר. רק כשאני סובלת מהתקף חריף של כאבי בטן אני מצליחה להיכנס לשירותים. בשבוע האחרון אני מרגישה את אותם כאבי בטן חזקים ממש כמו כאבי מחזור והמון המון בחילות. מרגישה קושי חזק להיכנס לשירותים. רק אחרי 2 נרות,אבילאק שרופאה נתנה לי ועוד תרופה הצלחתי להיכנס לשירותים. לאחר מכן יש הקלה אבל לאחר כמה שעות שוב מרגישה התקפי כאבי בטן כאלה שגם מעירים אותי משינה. רציתי לדעת ממה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות?

11/08/2013 | 10:23 | מאת: נופר

בנוסף אציין שעשיתי דיאטה וירדתי כ40 ק"ג. שמאמינה שרוב העצירות זה מזה כי מעולם לא סבלתי ככה לפני זה. אך שוב, מה ניתן לעשות?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול