בעית עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/06/2009 | 18:08 | מאת: shlomoki

יש לי עצירות חזק שמתבטאת בנפיחות של הבטן וכן עליה במשקל . מה ניתן לעשות כנגד בעיה זו. כמו כן ניסיתי כל מיני תרופות וזה לא פתר לי בעיה זו. אודה לכם אם תעזרו לי לפתור בעיה זו. תודה shlomoki

26/06/2009 | 14:17 | מאת: דר ישי רון

שלמה ק שלום 1. נפיחות יכולה להתלוות לעצירות או תסמונת המעי הרגיש (IBS ) 2. עצירות אינה גורמת באופן ישיר לעלייה במשקל. עצירות ועלייה יכולות להיות משנית לתת תפקוד בלוטת התריס - יש לבדוק נושא זה יש לפנות לרופא מטפל\מומחה להפרעות בתנועתיות ותפקוד מערכת העיכול

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול